Lees hieronder verder

De Prinsemarij

De Prinsemarij is een sfeervolle locatie vlakbij het centrum van Dordrecht, aan de rand van het Weizigtpark. Het is zowel per openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Het station is nabij.

Zelfredzaam
In De Prinsemarij staan vitaliteit en zelfredzaamheid centraal. Wat kunt u vooral nog zelf? Of kan Het Spectrum u eventueel ergens bij helpen? Want zelfredzame en vitale mensen zijn gezonder en voelen zich prettiger.
Binnen De Prinsemarij is de zorg daar op gericht en zijn er technieken ingezet om het te ondersteunen. Bekijk de korte film hierover.

Levendigheid

De Prinsemarij is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor alle (wijk)bewoners. Er vinden diverse activiteiten plaats waaraan iedereen kan deelnemen. Gewoon samen koffie drinken en eten in het restaurant behoort ook tot de mogelijkheden.

Om de ontmoeting te stimuleren, bevinden zich op de begane grond diverse instellingen waaronder de Wijkwinkel en het Sociaal Team. Hier kunt u terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Tevens is er het Gezondheidscentrum De Prinsemarij met huisartsen, fysiotherapeuten, een hulpmiddelenwinkel en een apotheekafgiftepunt.

Het sfeervolle restaurant, een knus winkeltje en de ontmoetingsruimte maken het geheel compleet. De winkel in De Prinsemarij is open op maandag, woensdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur.