Lees hieronder verder

De Sterrenlanden

Diversiteit aan zorg

Omringd door groen is aan de Minnaertweg De Sterrenlanden te vinden. Een sfeervolle ambiance waar Het Spectrum een veelzijdigheid aan zorg aanbiedt, waaronder verpleeghuiszorg, revalidatie en zorg voor mensen tijdens de laatste levensfase (palliatieve zorg).

In het verpleeghuis wonen mensen met een lichamelijke handicap (somatiek) en licht tot zwaar dementerende mensen (psychogeriatrie). Aan hen biedt Het Spectrum 24 uur per dag zorg en dienstverlening.

Verder treft u in De Sterrenlanden:
– de Revalidatieafdeling, met als specialisaties COPD, orthopedie en hartfalen
– de Observatieafdeling
– de palliatieve unit De Rozenhof
– restaurant De Minnaert
Aan De Sterrenlanden is ook appartementencomplex De Sterrenhof verbonden.

Gastvrij
Onze bewoners en gasten omringen we graag met gastvrijheid. Al tweemaal is De Sterrenlanden onderscheiden met gastvrijheidssterren. In 2014 behaalden wij er zelfs 4 (maximaal 5).

Historie
De Sterrenlanden is in mei 1980 officieel geopend door de toenmalige burgemeester van Dordrecht, J.H. van Zuuren. De Sterrenlanden is een zorginstelling met een rooms katholieke identiteit. Zijne Excellentie Monsigneur Dr. A.J. Simonis, bisschop van Rotterdam, verzorgde bij de opening de consecratie van de kapel. De naam van het verpleeghuis is afgeleid van de wijk Sterrenburg, waar het huis gelegen is.

Lees meer in de brochure Welkom in De Sterrenlanden.