Verpleegkundige MBO 4 (flex)

Vacaturenummer 1.25.21
Contracturen 0-28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Flex
Niveau MBO-4

Op zoek naar afwisselend werk als Verpleegkundige? Kom dan werken in de flexpool van Het Spectrum. Je kunt binnen de gehele organisatie worden ingezet. Vanzelfsprekend houden we rekening met je voorkeuren. Er is veel mogelijk, zoals werken op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Heb je flexibiliteit nodig en wil je werken met diverse doelgroepen, dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat ga je doen
Als Verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je de bewoners. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, actueel houden en bewaken van de afspraken over verpleegtechnische handelingen binnen Het Spectrum Vreedonk. Daarvoor geef je verpleegkundige adviezen en aanwijzingen aan het zorgteam vanuit een coachende rol waarbij je jouw coördinerende capaciteiten inzet.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Dat team bestaat uit Verpleegkundigen, Verzorgenden IG, Helpenden Zorg & Welzijn, Zorgassistenten, Gastvrouwen, Activiteitenbegeleiders, Huishoudelijk medewerkers en vrijwilligers. Jouw proactieve houding, flexibele inzetbaarheid en positieve instelling zijn goede aanvullingen op het team.

Met je collega’s probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven binnen een prettig woon- en leefklimaat. Je toont respect naar bewoners en mantelzorgers, je staat open voor hun zorgvragen en wensen en speelt daarop in. Daarvoor zet je jouw goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve en sociale vaardigheden in.

 • Het diploma Verpleegkundige (niveau 4) met BIG-registratie
 • Werkervaring in de ouderenzorg is een pre
 • Je bent flexibel inzetbaar. In overleg ook inzetbaar als Verzorgende IG

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 45) tussen de ‚ā¨ 2.419,- en ‚ā¨ 3.264,- op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Een oproepcontract of een contract met vaste uren is bespreekbaar
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Bel voor meer informatie met Afdelingsmanager Flexbureau, Inge Plaisier telefoon 0658709923. Of solliciteer via het online sollicitatieformulier.

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV