Afdelingsmanager Vreedonk PG-afdeling

Vacaturenummer 3.137.24
Contracturen 32-36
Locatie / Afdeling Vreedonk
Niveau HBO

Deze vacature is vervuld. Op zoek naar een gave nieuwe uitdaging als teamleider? Bekijk dan deze vacature: Vacature Teamleider somatische zorg locatie de IJsvogel (werkenbijswinhove.nl)

Werken in de zorg. Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als manager in de zorg? Dan is dit de ideale baan voor jou. Je stuurt een team aan van verschillende medewerkers, van gastvrouwen tot verpleegkundigen.

Wat ga je doen

Jij stuurt twee teams van Vreedonk aan (45fte) en bent verantwoordelijk voor 5,5 miljoen euro zorgopbrengsten. In deze leidinggevende rol zet jij je coachende en sturende kwaliteiten in om onze zorgvisie te implementeren. Wij stimuleren medewerkers om meer verantwoordelijkheid te nemen om zo nog beter te kunnen inspelen op wensen en behoeften van bewoners. Met een continu verbeteraanpak willen we de kwaliteit van onze dienstverlening vergroten. Verbinding, eigenaarschap en maximale regelruimte zijn hierbij essentieel. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling, waarbij het accent ligt op de kwaliteit van zorg- en dienstverlening, de medewerkers en de financiële kaders. Verder bestaan jouw taken uit het adviseren van de domeinmanager en het ontwikkelen van strategisch en tactisch beleid. Je bent met een klein team van afdelingsmanagers verantwoordelijk voor het gehele verpleeghuis. Binnen dat team heb je je eigen rol, maar werkt nauw samen.

Jouw persoonlijke kwaliteiten zijn te omschrijven als ondernemend, daadkrachtig en resultaatgericht. Je hebt hart voor de zorg en de zorgmedewerkers. Je weet op een inspirerende manier te coachen en werkt constructief samen met je collega managers. Je hebt een enthousiasmerende en gedreven instelling waarbij je mensen gemakkelijk meeneemt in de ontwikkelingen. Je bent communicatief vaardig en makkelijk benaderbaar voor bewoners, hun naasten, collega’s en vrijwilligers.

 •  Je hebt een relevante afgeronde (zorg)managementopleiding op hbo-niveau of je hebt vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 •  Je hebt meerdere jaren managementervaring.
 •  Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in de (ouderen)zorg.
 •  Jouw beschikbaarheid is 32-36 uur per week.
 •  Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 60) tussen de €3.767 en €5.593 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt 237,4 vakantie uren (op basis van 36 uur) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privé belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliënten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliënten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliënten én jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Leny Braks via telefoonnummer: 078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV