De Prinsemarij

Het Spectrum De Prinsemarij is een sfeervolle locatie vlakbij het centrum van Dordrecht, aan de rand van het Weizigtpark. Deze locatie is zowel per openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Het station is vlakbij.

De locatie bestaat uit koopappartementen, huurappartementen en zorgappartementen. Het Spectrum biedt in De Prinsemarij woonruimte aan mensen met een (tijdelijke) lichamelijk zorgvraag waarbij de huisarts in regie is. Men spreek ook wel over mensen met een somatische zorgvraag. Bijvoorbeeld door een woning te huren met ondersteuning van Het Spectrum Thuiszorg, gebruik te maken van kortdurend verblijf (ELV) of door te wonen in een appartement met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg.

Mensen wonen niet alleen samen in De Prinsemarij, maar leven hier ook samen. We vragen ze onderdeel te zijn van en een bijdrage te leveren aan het leefklimaat binnen De Prinsemarij. In de ontmoetingsruimte op de begane grond bieden we activiteiten aan voor mensen uit de wijk. Zij kunnen hier net als de bewoners gebruik maken van een drankje of een maaltijd.

Indicatie

Om in aanmerking te komen voor deze woningen is een zorgindicatie nodig. Bent u jonger dan 55 jaar en in het bezit van een geldige zorgindicatie, kunt u eveneens in aanmerking voor een woning komen.

Ge√Įnteresseerd in een woning? Inschrijven kan via de klantenservice van Het Spectrum. Of lees meer over het¬†huren van een woningvia Het Spectrum.

Inschrijven woning