De Sterrenlanden

Diversiteit aan zorg

Omringd door groen is aan de Minnaertweg Het Spectrum De Sterrenlanden te vinden. Een sfeervolle ambiance waar Het Spectrum een veelzijdigheid aan zorg aanbiedt, waaronder verpleeghuiszorg, revalidatie en zorg voor mensen tijdens de laatste levensfase (palliatieve zorg).

In het verpleeghuis wonen mensen met een lichamelijke handicap (somatiek) en licht tot zwaar dementerende mensen (psychogeriatrie). Aan hen biedt Het Spectrum 24 uur per dag zorg en dienstverlening.

Verder treft u in De Sterrenlanden:

Aan De Sterrenlanden is ook appartementencomplex De Sterrenhof verbonden.

Gastvrij

Onze bewoners en gasten omringen we graag met gastvrijheid. Al tweemaal is De Sterrenlanden onderscheiden met gastvrijheidssterren. In 2014 behaalden wij er zelfs 4 (maximaal 5).

Historie

De Sterrenlanden is in mei 1980 officieel geopend door de toenmalige burgemeester van Dordrecht,Ā J.H. van Zuuren. De Sterrenlanden is een zorginstelling met een rooms katholieke identiteit. Zijne Excellentie Monsigneur Dr. A.J. Simonis, bisschop van Rotterdam, verzorgde bij de opening de consecratie van de kapel. De naam van het verpleeghuis is afgeleid van de wijk Sterrenburg, waar het huis gelegen is.

Meer informatie?

Download de brochure of neem contact met ons op.

Download brochure