Donatie voor Stichting Vrienden van Het Spectrum

De Stichting Vrienden van Het Spectrum heeft de opbrengst van de collecte na afloop van de sfeervolle Kerst Sing-in ontvangen. Het gaat om een bedrag van 1.075 euro. De Kerst Sing-In vond plaats in een volle H.Antoniuskerk in Dordrecht.

De Kerst Sing-In stond in het teken van #jebentnietalleen, doelend op de eenzaamheid van velen rondom Kerst. In dat kader was het bestuur van Stichting Vrienden van Het Spectrum uitgenodigd om als gast aanwezig te zijn. De vriendenstichting ondersteunt regelmatig wijkgericht activiteiten van Het Spectrum om eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Ook het #maatjesproject is de reden waarom Het Spectrum als goede doel was gekozen.
Voorzitter van de vriendenstichting Sjaak Poots was aanwezig bij deze Kerst Sing-In: “Het was een prachtige avond met veel muziek en zang in een volle kerk. We mochten uiteindelijk een collecte-opbrengst van € 1.075,= ontvangen voor onze Stichting Vrienden van Het Spectrum. Voorwaar een heel mooi initiatief van de H.Antoniuskerk.”