Praktische informatie nu De Sterrenlanden en Vreedonk zijn gesloten

Hoe kunt u tijdens deze periode contact met uw familie houden?

Contact is belangrijk, dat beseffen we heel goed. Gelukkig kunt u via de (afdelings)telefoon, via Skype of FaceTime toch contact met elkaar houden. Tijdens drukke zorgmomenten kan het zijn dat we u vragen later terug te bellen.
Per afdeling is er een telefoonnummer beschikbaar (bekijk de telefoonlijst.) en een adres voor Skype en Facetime (Bekijk de lijst)

Aandacht voor bewoners

Natuurlijk blijven we gewoon zorg en activiteiten aanbieden aan bewoners. Daarbij houden we ons aan de landelijke richtlijnen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk vast te houden aan de dagelijkse structuur.
We passen de activiteiten wel aan. Grote activiteiten, de kerkdiensten en de weekafsluitingen zijn al gestopt. Kleine groepen komen alleen nog samen op de eigen afdeling.
Ook individuele activiteiten gaan zo veel mogelijk door.

Praktische zaken

Wij begrijpen dat u vragen hebt over praktische zaken, zoals de was, boodschappen en post. Boodschappen en post kunt u de gehele week afgeven bij de intree.
Wat betreft de was: wasgoedwisseling kan alleen op maandag, woensdag en vrijdag tijdens de openingstijden van de receptie. De waszakken voorziet u van naam, afdeling en kamernummer. U brengt de waszak met schone was bij de ingang. Daar overhandigen wij u de vuile was.

De kapper, pedicure en tandarts komen in ieder geval tot 14 april niet meer op de locaties. Zij komen alleen langs als het uitstellen van behandeling leidt tot gezondheidsklachten.

Wanneer uw naaste in de laatste levensfase is

Wanneer u het bericht krijgt dat uw naaste zich in de laatste levensfase bevindt, gelden andere bezoekregels voor u. Dan kunt u met twee personen tegelijk uw naaste bezoeken. Ook is meerdere malen per dag bezoeken mogelijk. U stemt dit altijd af in overleg met de afdelingsmanager.
Wij verzoeken u wel dringend om aandacht voor goede handhygiëne te houden en om niet samen te scholen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de afdelingsmanager.

We beseffen hoe zwaar het is dat u niet op bezoek kunt komen. Wij wensen u sterkte. Het Rode Kruis heeft een telefoonnummer voor degenen die behoefte hebben aan een luisterend oor. U kunt hier uw verhaal kwijt: 070 44 55 888.