Restaurants in Ontmoetingsruimtes open voor bewoners

De restaurants in de diverse locaties en ook Het Theehuis gaan weer beperkt open vanaf dinsdag 2 juni. Voorlopig kunnen alleen bewoners van de locatie er terecht voor een kop koffie of thee, een maaltijd of een potje biljart (in Het Theehuis). In het weekeinde zijn de restaurants en Het Theehuis nog gesloten en er zijn ook nog geen activiteiten.

De bewoners zijn middels een brief op de hoogte gebracht over de openingstijden, over de nieuwe regels en over het afhalen van een maaltijd. De nieuwe regels gaan onder meer over het wassen van de handen voordat iemand het restaurant ingaat, dat een gastvrouw vragen stelt over de gezondheid, dat de gastvrouw de mensen naar een tafel brengt en dat bewoners alleen met pin of gepast geld kunnen betalen. Ook binnen deze restaurants geldt de 1,5 meter afstand tot elkaar.

Het gaat om de restaurants in de locaties Het Waterwiel, Het Sterrenwiel, Het Polderwiel en De Prinsemarij en om de Ontmoetingsruimte in Het Theehuis.