De Bibliotheek AanZet verhuist naar Het Spectrum

De Bibliotheek AanZet in Stadspolders verhuistĀ naar Het Spectrum Het Polderwiel aan het Dudok-erf.Ā Door deze samenwerking kan Het Spectrum de begane grond als Ontmoetingsruimte openhouden. Door deze samenwerking kunnen de bibliotheek en Het Spectrum de bewoners van Het Polderwiel en de wijkbewoners van Stadspolders een plek bieden waar iedereen graag binnenstapt voor ontmoeting. Vanaf maandag 2 november is de bibliotheek open op deze locatie.

Om de bibliotheek de ruimte te geven, verandert de indeling van de begane grond van Het Polderwiel. De hal en een deel van de grote ruimte gebruikt de bibliotheek voor de inrichting. Het restaurantgedeelte en de biljarthoek blijven zoals het is. Hier kunnen bewoners en bezoekers terecht voor een kop koffie, thee en voor een gezellige ontmoeting.

Lees meer over de verhuizing van de Bibliotheek AanZet.