Bouwplannen voor Vreedonk en Hospice De Patio

Het Spectrum heeft bouwplannen voor Vreedonk en Hospice De Patio. Deze maand ontvangt Gemeente Dordrecht de vergunningsaanvraag zodat begin 2022 de bouw kan starten.

In Vreedonk gaat het om een herontwikkeling van de huidige locatie. Het Spectrum wil nog beter kunnen voldoen aan de woonwensen van bewoners en wil zorgmedewerkers de ruimte geven om goed hun werk kunnen doen, Daarom wil Het Spectrum extra appartementen en gezamenlijke huiskamers met buitenruimtes voor bewoners realiseren.

Hospice De Patio moet de huidige locatie (achter het station en aan het Weizigtpark) verlaten. Het oude Thureborgh-pand wordt op termijn door de nieuwe eigenaar grondig gerenoveerd. Daardoor is er geen plek meer voor de hospice. Op het terrein van Vreedonk wil Het Spectrum daarom een nieuwe pand voor Hospice De Patio realiseren.
De plannen en tekeningen zijn nader te bekijken via www.hetspectrumbouwt.nl