Het Spectrum zoekt overnamepartner voor kinderdagverblijf De Sterretjes

Stichting Het Spectrum gaat op zoek naar een overnamepartner voor kinderdagverblijf De Sterretjes. Binnen de ontwikkelplannen voor De Sterrenlanden is geen plaats meer voor kinderopvang.

Het Spectrum is bezig met de planvorming voor nieuwbouw op het terrein van De Sterrenlanden. Binnen die plannen is ook gekeken naar de vraag of Het Spectrum ruimte wil behouden voor een kinderdagverblijf.

Een onafhankelijk onderzoeksbureau heeft dit vervolgens onderzocht en op basis van het rapport is besloten dat binnen de herontwikkelingsplannen voor het terrein van De Sterrenlanden geen plaats is voor kinderdagverblijf De Sterretjes. Het Spectrum wil het beschikbare terrein van De Sterrenlanden benutten voor de (toekomstige) bewoners.

Inmiddels zijn medewerkers en ouders/ verzorgers van kinderdagverblijf De Sterretjes op de hoogte gebracht. Uiterlijk eind 2023 wil Het Spectrum de overname van het kinderdagverblijf gereed hebben. De verwachting is dat dan de werkzaamheden starten op het terrein van De Sterrenlanden.