Aannemingsovereenkomsten getekend

De bouwplannen voor Vreedonk en Hospice De Patio gaan gestaag verder. Afgelopen vrijdag 11 maart ondertekende bestuurder Jurjen Sponselee de aannemingsovereenkomsten.

Aan dit bouwproject werken diverse aannemingsbedrijven samen, Verkerk Groep, Aarnoutse Installeurs en Aan de Stegge Roosendaal. De plannen zijn uitgewerkt door Architectenbureau Th. J. Lammers. Na de officiƫle ondertekening gaan de aannemers aan de slag met de voorbereidingen op de bouw.
Het plan is om maandag 2 mei te starten. Dat gaat in fases om de overlast zoveel mogelijk te beperken.
In de afgelopen maanden zijn er al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, zoals het slopen van de gang tussen de seniorenwoningen en Vreedonk. Ook zijn inmiddels de heipalen de grond in geboord.

V.l.n.r. AndrƩ van der Meijden (business unit manager van Verkerk Groep BV), Jurjen Sponselee (bestuurder Het Spectrum), Jack Bakker (directeur Aarnoutse Installateurs BV) en Gaston van Aken (commercieel manager Aan de Stegge Roosendaal) tijdens de ondertekening van de aannemingsovereenkomst voor bouwproject Vreedonk en Hospice De Patio.