Jij maakt mij aardblij!

Leverancier TotaalVERS trakteerde in de eerste week van juni alle medewerkers, bewoners, vrijwilligers en bezoekers van ontmoetingsruimten van Het Spectrum op verse aardbeien. Een heerlijke verrassing.

Niels Burgler van TotaalVERS: ā€˜Als leverancier verrassen we onze klanten graag met fijne momenten. We vinden het echt een meerwaarde om de bewoners van Het Spectrum te laten genieten!ā€™

Het werd een geslaagde week. Op maandag werden bewoners en medewerkers van het Sterrenwiel en de Prinsenmarij verrast, dinsdag was het genieten van aardbeien in het Theehuis en de Hospice.

Woensdag waren collegaā€™s en bewoners van het Polderwiel aan de beurt. Donderdag smulden bewoners van het Waterwiel en Vreedonk van aardbeien in de zon en vrijdag eindigde het aardbeienfeest in de Sterrenlanden. Het was een welkome traktatie deze week. Wij zijn aardblij!