Thuiszorg De Wielborgh

Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh biedt zorg bij u thuis afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Dagelijks rijden er vanuit verschillende locaties in Dordrecht thuiszorg teams door de regio om zorg te bieden. Van hulp bij het wassen en aankleden tot medische controles, het toedienen van medicijnen, huishoudelijke ondersteuning en adequate verpleging. Wij bieden:

Onze thuiszorg is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de klant. Omdat we de persoonlijke band tussen klanten en medewerkers belangrijk vinden, bieden we kleinschalige zorg waarin wordt gewerkt met wijkteams.

Dit betekent zoveel mogelijk dezelfde medewerkers over de vloer die bovendien op meerdere gebieden inzetbaar zijn; van het aantrekken van steunkousen tot het geven van een injectie. Het team van de thuiszorg kan ook uw reservesleutel beheren zodat er in geval van nood altijd een hulpverlener naar binnen kan.

Toegang tot zorg

Als u thuiszorg nodig heeft, dan zijn er verschillende manieren om toegang tot zorg te krijgen of thuiszorg aan te vragen. Voor persoonlijke verzorging, verpleging en terminale zorg kunt u contact opnemen met de verpleegkundigen van de Wielborgh. Voor huishoudelijke hulp of begeleiding heeft u een indicatie van de Sociale Dienst Drechtsteden nodig.

Heeft u vragen over toegang tot thuiszorg of het aanvragen van thuiszorg dan kunt u contact opnemen met De Wielborgh via 078 649 21 11. Wilt u direct thuiszorg aanvragen, dan kunt u het aanvraagformulier thuiszorg invullen.

Bekijk ook onze brochure Het Spectrum Thuiszorg De Wielborgh.