Helpende Zorg & Welzijn

Vacaturenummer 2.33.20
Sluitingsdatum 31 juli 2020
Contracturen 16-20
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Kleinschalig wonen
Niveau Helpende Zorg & Welzijn (Niveau 2)

Het Spectrum heeft op locatie De Sterrenlanden 2 kleinschalige woonvormen. Er zijn 2 woningen voor 6 bewoners met een vorm van dementie en 2 zorgappartementen voor bewoners met somatische klachten. Het zorgteam bestaat uit 15 collega’s, werkzaam in de functies van verzorgenden IG, helpenden zorg en welzijn en gastvrouwen, die in verschillende diensten werken. Overdag zijn ook collega’s van activiteitenbegeleiding en huishoudelijke dienst betrokken bij de zorgverlening.

Tijdens deze diensten help je bij de zorgverlening aan de bewoners in beide woningen en de zorgappartementen. Je hebt affiniteit met ouderen met PG-problematiek en met somatische klachten. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af.

  • Diploma Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2)
  • Enige jaren recente en relevante werkervaring op een afdeling kleinschalig wonen is een pre
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw enthousiasme draagt bij aan een goede sfeer.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 40) tussen € 2.007 en € 2.971 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter, Daphne Duijvelaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-82354980 of per mail via d.duijvelaar@hetspectrum.nl

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV