Verzorgende IG

Vacaturenummer 2.34.20
Sluitingsdatum 31 juli 2020
Contracturen 16-28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Observatie
Niveau Verzorgende IG / niveau 3

Zoek je als Verzorgende IG afwisselend werk binnen de zorg? Wil je kennismaken met verschillende doelgroepen? Wil je een diversiteit aan ervaring opdoen? Voor de Observatieafdeling van Het Spectrum zoeken wij ervaren Verzorgenden IG. In de diverse werkzaamheden op de verschillende (verpleeghuis)zorgafdelingen kun jij zelfstandig werken en snel schakelen.

Op de Observatieafdeling in Het Spectrum De Sterrenlanden verblijven circa 15 mensen. Tijdens dit verblijf brengen we de cognitie in kaart om een advies voor een passende woonvorm te kunnen geven. Jij hebt daarin ook een rol. Per dienst werk je op één afdeling. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een positieve instelling die bijdraagt aan een prettig woon- en leefklimaat voor de bewoners.

  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3)
  • Relevante werkervaring in een verpleeghuis is een pre

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 40) tussen € 2.007 en € 2.971 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter, Daphne Duijvelaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-82354980 of per mail via d.duijvelaar@hetspectrum.nl.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in deze procedure.

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV