Beleidsadviseur Zorg & Innovatie

Vacaturenummer 1.43.20
Sluitingsdatum 3 september 2020
Contracturen 28-32
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden /
Niveau Academisch

Zet jouw kennis en ervaring binnen de zorg in voor deze functie van Beleidsadviseur Zorg & Innovatie. Deze functie past bij jou, omdat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen (maatschappelijk, politiek en wettelijk) binnen de zorg en jij vindt het een uitdaging om projecten te leiden. Daarnaast ben je een ondernemend type.

Als Beleidsadviseur Zorg & Innovatie geef je het management gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast ondersteun je bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van tactisch en/of strategisch beleid, specifiek op het gebied van zorgbeleid- en innovatie. Jij weet vraagstukken en uitdagingen uit de organisatie helder te formuleren en te voorzien van een passende aanpak. Je toont ondernemerschap door onder meer (zorg vernieuwende) projecten te initiëren en te coördineren. Je bent dan nauw betrokken bij de uitwerking, de uitvoering en de evaluatie en vervolgens pak jij de borging ook goed op.

Als enthousiaste teamplayer werk je graag nauw samen met je collega adviseurs van de afdeling kwaliteit en ben je makkelijk benaderbaar voor andere collega’s. De functie vraagt om een zeer proactieve houding, de juiste communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.

 

  • Academisch werk- en denkniveau is vereist, bij voorkeur op het gebied van zorg bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen (BMG)
  • Zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van zorgbeleid- en innovatie.
  • Kennis en ervaring met de ontwikkeling en implementatie van beleid, adviestrajecten en projectmatig werken.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 60) tussen de € 3.196,- en € 4.744,- bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies Smits, Manager Behandeling. 078–617 23 33.

Of solliciteer vóór 3 september via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 september.

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV