Medewerker Huishoudelijke Zorg

Vacaturenummer 6.44.20
Sluitingsdatum 31 augustus 2020
Contracturen In overleg
Locatie / Afdeling Huishoudelijke zorg voor diverse wijken

Als medewerker huishoudelijke ondersteuning verricht je periodieke schoonmaak- en huishoudwerk bij klanten thuis. Jij bent dus te gast in hun woning. Daarom bespreek je altijd eerst met de klanten wat je gaat doen, de werkwijze en de volgorde van de werkzaamheden. Door hen mee te laten denken en te beslissen help jij hen zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te blijven. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het schoonmaken van de huiskamer (stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen), de keuken, het reinigen van de badkamer en het toilet, strijken, enzovoorts.

  • Je hebt ervaring in huishoudelijk werk. Je bent klantgericht, nauwkeurig, flexibel, zorgzaam en je bent altijd verzorgd gekleed. Je kunt je goed en begrijpelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en je kunt ook goed in het Nederlands je bevindingen opschrijven. Je bent op doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar om te werken in de ochtend en de middag. Daarnaast ben je beschikbaar in vakantieperiodes.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 10) tussen de € 1.587 en € 1.774 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robbert de Boer, wijkmanager huishouding van Het Spectrum, telefonisch bereikbaar via 078-6492111 of per e-mail via r.d.boer@hetspectrum.nl.

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV