Praktijkopleider Verpleegkunde

Vacaturenummer 2.39.20
Sluitingsdatum 17 augustus 2020
Contracturen 28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Opleidingen
Niveau MBO Verpleegkundige

Ben jij Verpleegkundige met ruime ervaring als Praktijkopleider? Zoek je een nieuwe uitdaging?

Als Praktijkopleider Verpleegkunde bij Het Spectrum, ondersteun en begeleid je leerlingen (helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundige), stagiairs (gezondheidszorg) en werkbegeleiders.
De werkbegeleiders begeleiden dagelijks de leerlingen en stagiairs. Samen met hen zorg je voor de meest optimale aansluiting tussen theorie en praktijk. Je bewaakt individuele leerroutes, je beoordeelt het functioneren in de praktijk en je bewaakt de voortgang van het leerproces. Daarnaast toets je de bekwaamheden en geef je hierin ook scholing. Je neemt praktijkexamens af en je hebt regelmatig contact met scholen, werkbegeleiders en leidinggevenden.

Je bent onderdeel van het team opleiden, dat bestaat uit een Adviseur Opleidingen, zes andere praktijkopleiders en een administratief ondersteuner. Je hebt een collegiale en flexibele instelling, je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt tact en inlevingsvermogen om leerlingen en stagiairs positief te stimuleren in hun ontwikkeling.

Om jouw vakkennis op peil te houden, volg je de ontwikkelen in jouw vakgebied op de voet. Je houdt van zelfstandig werken, maar ook van goede samenwerking. Je stemt uiteraard zaken af met de andere praktijkopleiders en de adviseur opleidingen en legt verbinding tussen theorie en praktijk.

  • Het diploma Verpleegkunde MBO-4 (BIG-geregistreerd)
  • Het diploma Praktijkopleider is een pré
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als verpleegkundige en ruime ervaring in het begeleiden van studenten
  • Je bent bereid de opleiding praktijkopleider te gaan volgen

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 45) tussen de € 2.419 en € 3.264 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Praktijkopleider Jannie van Driel. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 078-6172333 of per mail via j.v.driel@hetspectrum.nl. 

Solliciteer vóór 17 augustus via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 25 augustus.

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV