Verzorgenden IG

Vacaturenummer 2.28.20
Contracturen 0-24
Locatie / Afdeling Dordrecht
Niveau MBO 3

Jouw kennis en ervaring als Verzorgende IG  inzetten als flexibel inzetbare collega. Je werkt in overleg afwisselend op verpleeghuisafdelingen of in de wijken bij de klanten thuis. Zo kun je kennismaken met verschillende doelgroepen en een diversiteit aan ervaring opdoen. Door dit flexwerk kun je de flexibiliteit in werktijden krijgen die bij jou past.

Je bent verbonden aan het Flexbureau van Het Spectrum. Je bent in overleg inzetbaar voor verpleeghuiszorg, thuiszorg, palliatieve zorg of revalidatie. Daarbij houden we rekening met jouw voorkeuren en jouw inzetbaarheid. Jij kunt aangeven op welke dagen en tijden jij kunt werken: op bepaalde dagen of alleen overdag, tijdens schooltijden of in de avond kunt werken.

Jij bent als flexmedewerker een aanvullende waarde voor de teams. Je helpt de bewoners, klanten en gasten als vervanger bij ziekte of vakantie van collega’s. Je kunt je oriënteren binnen Het Spectrum en diverse doelgroepen ervaren. Werk je liever op een vaste afdeling, dan is dit na een bepaalde periode bespreekbaar

  • Verzorgende IG: diploma Verzorgende IG (niveau 3)
  • Minimaal één jaar relevante werkervaring

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform cao VVT voor Verzorgende IG: FWG 40 tussen € 2.007,97 en € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Flexibele werkdagen en werktijden, afgestemd op jouw beschikbaarheid

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Bel voor meer informatie met Recruiter Daphne Duijvelaar  via 0682 354 980 of d.duijvelaar@hetspectrum.nl

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV