Activiteitenbegeleider

Vacaturenummer 3.4.21
Contracturen 20
Locatie / Afdeling Vreedonk
Niveau MBO-4

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een energieke en creatieve activiteitenbegeleider.

Als activiteitenbegeleider ben je er voor bewoners met lichte tot zware dementie (PG). Jij helpt hen bij de invulling van een zinvolle en plezierige dagbesteding. Je zet jouw kennis en ervaring in binnen
Het Spectrum locatie Vreedonk. Je werkt zowel individueel, als in teamverband. Binnen jouw team heeft ieder zijn eigen kwaliteiten. Je staat voor elkaar klaar en je denkt op een proactieve en creatieve manier met elkaar mee om de bewoners structuur en woongenot te bieden.

Wat ga je doen
In al jouw activiteiten staat de bewoner centraal. Je observeert en rapporteert over het welzijn van de bewoners tijdens je begeleiden van groepen of individuele bewoners. Jouw geplande activiteiten stem je steeds af op het doel dat je met bewoners wilt bereiken. Daarbij houd je rekening met de wensen en mogelijkheden van de bewoners en van de organisatie.
Voor de uitvoering van jouw functie, werk jij nauw samen met vrijwilligers. Jij stuurt hen ook aan en begeleidt vrijwilligers die zelfstandig aan de slag gaan.
Jouw inzet zorgt voor een positieve sfeer. Je hebt een sterk inlevingsvermogen zodat je ideeën van bewoners snel, creatief en met overtuiging weet te vertalen naar uitvoering. Verder ben je goed in organiseren en improviseren.

  • MBO diploma richting AB, SPW-4, MMZ specifieke doelgroepen;
  • Bereidheid om op avonden, in weekenden en op feestdagen te werken;
  • Werkervaring met de doelgroep Psychogeriatrie.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 35) € 1.902 en € 2.692 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Afdelingsmanager Marie Louise Thiellier 078-6172333 of Ineke Stavast 078-6176566.

 

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV