Helpende Zorg & Welzijn

Vacaturenummer 3.3.21
Contracturen 16-24
Locatie / Afdeling Vreedonk / PG
Niveau MBO-3

Ter aanvulling van onze teams zijn wij op zoek naar Helpenden die aan de slag willen gaan op onze locatie Vreedonk. Hier wonen ruim 90 bewoners met lichte tot zware dementie (PG). Deze bewoners hebben een eigen appartement en maken gebruik van diverse voorzieningen binnen de locatie.

Wat ga je doen
Als Helpende ga je onderdeel uitmaken van een team dat bestaat uit Verpleegkundigen, Verzorgenden IG, Helpenden, Zorgassistenten, Gastvrouwen, Activiteitenbegeleiders, Huishoudelijk medewerkers en Vrijwilligers. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Met elkaar probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven.

Jouw proactieve houding, flexibele inzetbaarheid en positieve instelling zijn goede aanvullingen op het team en dragen bij aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoners. Je toont respect naar bewoners en mantelzorgers, je staat open voor hun vragen en wensen en speelt daarop in. Daarvoor zet je jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden in.

  • Je bent in bezit van het diploma Helpende Zorg & Welzijn (MBO-niveau 2).
  • Ervaring in de ouderenzorg. Bij voorkeur in een verpleeghuis op een PG-afdeling.
  • Je bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen € 1.808,- en € 2.554,- op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Stuur je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Duijvelaar, Recruiter bereikbaar via 06-82354980 of stuur een email naar d.duijvelaar@hetspectrum.nl

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV