Senior Salarisadministrateur

Vacaturenummer 1.12.21
Sluitingsdatum 08-03-2021
Contracturen 8
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau HBO

Ben jij als senior salarisadministrateur voortdurend op zoek naar de vraag achter de vraag? Houd jij van het spitten in data en het maken van heldere analyses? En ben jij naast je huidige baan nog twee dagdelen per week beschikbaar? Dan is dit de baan voor jou! 

Wij zijn op zoek naar een ervaren, ambitieuze senior salarisadministrateur. Samen met je collega zorg je voor het plannen en organiseren van de maandelijkse salarisbetaling. Je bent van nature een teamplayer en streeft ernaar om de processen rondom de salarisadministratie zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en verwerken van (salaris)gegevens. Hierbij wordt verwacht dat je verbanden legt met andere P&O data en hier analyses op uitvoert. Je doet verbetervoorstellen en legt deze vast in beleid. Je ontwikkelt richtlijnen, procedures en protocollen en bent met jouw ervaring de vraagbaak voor zowel management als collega’s.

Tot slot ben je iemand die voortdurend op zoek is naar verbetering, dit komt tot uiting in jouw deelname dan wel het leiden van (grote) projecten. Het aanspreekpunt voor externe instanties, dat ben jij. Beschik jij over goede sociale vaardigheden en ben je doortastend, onderzoekend, analytisch sterk en zeer nauwkeurig? Dan ben jij de senior salarisadministrateur die wij zoeken!

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal het Praktijkdiploma Loonadministratie
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de gezondheidzorg
  • recente kennis en ervaring met HR Core Beaufort, Payroll Gemal en Youforce
  • kennis van actuele wet- en regelgeving waaronder de cao VVT

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 50) tussen € 2.554,- en € 3.707.- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elja Korevaar, sr. personeelsadviseur, 078-6172333Solliciteer uiterlijk 8 maart via het online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden online plaats op 16 maart. De tweede gesprekken vinden plaats op locatie op 22 maart.

Vacature downloaden

Of solliciteer via onderstaand formulier.

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV