Helpende Zorg en Welzijn Flex

Vacaturenummer 1.21.21
Contracturen 0-24
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Flexbureau
Niveau MBO-2

Op zoek naar afwisselend werk binnen de zorg? Kennismaken met verschillende doelgroepen? Wil je een diversiteit aan ervaring opdoen? Of heb je flexibiliteit nodig omdat dat goed bij jou past?

Kom dan werken bij het Flexbureau van Het Spectrum. Je kunt binnen de gehele organisatie worden ingezet. Vanzelfsprekend houden we rekening met je voorkeuren. Er is veel mogelijk zoals werken op de dagen en tijden dat het jou uitkomt. Allerlei contractvormen zijn bespreekbaar. Als flexmedewerker zien we jou als een aanvullende waarde voor de teams. Je helpt onze bewoners, klanten en gasten als vervanger bij ziekte of vakantie van collega’s. Je kunt je oriënteren binnen onze organisatie en diverse doelgroepen ervaren. Doorplaatsing naar de afdeling van jouw voorkeur is vaak bespreekbaar. 

Je komt werken bij Het Spectrum, waar je samen met collega’s en vrijwilligers op een veelzijdige en persoonlijke manier de zorg voor voornamelijk ouderen invult. De kernwaarden van Het Spectrum zijn flexibel, luisteren en samenwerken. Met die waarden ondersteunen we ruim 750 bewoners, klanten en gasten.

 • Diploma Helpende zorg en welzijn (niveau 2)
 • Minimaal Ă©Ă©n jaar relevante werkervaring
 • Je bent flexibel inzetbaar tijdens ochtend- avond en weekenddiensten

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen € 1.808 en € 2.554 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Mogelijkheden om intern een opleiding te volgen
 • Op basis van jouw beschikbaarheid een oproepcontract of vaste uren
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Duijvelaar, Recruiter, telefoon 06-82354980 of stuur een mail naar d.duijvelaar@hetspectrum.nl. Via het online sollicitatieformulier ontvangen wij graag jouw cv en  motivatie.

Of solliciteer via onderstaand formulier.

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV