Verzorgende IG Thuiszorg

Vacaturenummer 6.49.21
Sluitingsdatum 28-12-2021
Contracturen 0-28
Locatie / Afdeling Thuiszorg / Wijkteam Sterrenburg
Niveau MBO-3

Als Verzorgende IG help je mee om er voor te zorgen dat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Hierin staat bij ons respect, empathie en kwalitatief verantwoorde zorg hoog in het vaandel.  Herken jij jezelf hierin? En ben je op zoek naar een zelfstandige functie als Verzorgende IG? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start een dienst op één van onze zorgposten in de wijk. Samen met vaste collega’s neem je bijzonderheden door voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Voor vragen kun je terecht bij je leidinggevende, die ook de roosters maakt. Ons streven is dat jij zo veel mogelijk tijd hebt om zorg en aandacht te geven aan onze klanten. Je hebt affiniteit met ouderen en extramurale zorg. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af. Je beschikt natuurlijk over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat voor de klanten. Tenslotte ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

 • Het diploma verzorgende IG (niveau-3)
 • Ervaring in de zorg, bij voorkeur zowel intra- als extramuraal
 • Eigen vervoer

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 35) tussen de € 1.960 en € 2.845 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • Het aantal uren is bespreekbaar
 • Minimaal 1 vaste vrije dag in de week

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Wij ontvangen graag je cv en motivatie via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maelisa Klein (wijkmanager Sterrenburg) bereikbaar op telefoonnummer 078-6492111 of mail naar m.klein@hetspectrum.nl.


(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV