Verzorgende IG Thuiszorg (nachtdienst/hospice)

Vacaturenummer 6.55.21
Contracturen 20-24
Locatie / Afdeling Het Spectrum Thuiszorg/Hospice De Patio
Niveau MBO-3

Werk jij als Verzorgende IG graag als de meeste mensen slapen? Wil jij graag zelfstandig werken? Ter uitbereiding van het thuiszorg team Het Spectrum Thuiszorg en Hospice de Patio zoeken wij een enthousiaste verzorgende IG.

Het Spectrum vindt de persoonlijke band tussen klanten en medewerkers belangrijk. Daarom bieden wij kleinschalige zorg en werken wij in de thuiszorg met vier wijkteams. Elk wijkteam bestaat uit ongeveer 50 zorgcollega’s. In de nacht is Dordrecht verdeeld over twee nachtroutes.

Wat ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor de klanten in de nachtdienst van de thuiszorg en hospice. Je bent besluitvaardig, want je kunt op elk moment met onvoorziene situaties te maken krijgen. In de thuiszorg kom je bij de klanten in hun persoonlijke omgeving. Dit maakt het contact ook persoonlijk en zeer waardevol. Het vraagt van jou, als professional, veel empathie. Je gaat naar jouw klanten toe met je eigen auto of met de bedrijfsauto.

 • Diploma Verzorgende IG (niveau 3)
 • Affiniteit met nachtdiensten en bij voorkeur werkervaring in de thuiszorg
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en auto

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 35) tussen € 1.960 en € 2.845 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je kunt de nachtdiensten combineren met dag- en/of avonddiensten.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met manager Karin Sprokkereef via k.sprokkereef@hetspectrum.nl. Je kunt haar ook bereiken via 078 649 21 11.


(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV