Afdelingsmanager Revalidatie

Vacaturenummer 1.44.22
Contracturen 28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau HBO

Werken in de zorg. Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als ervaren manager in de zorg? Dan is dit de ideale baan voor jou.

 1. Het woord fout zegt mij niets; ik zie een mogelijkheid om te leren.
 2. Mijn team en ik weten wat werkt, maar ook staan we open voor nieuwe ontwikkelingen.
 3. Wat goed is behoud ik, wat verbeterd kan worden stimuleer ik.

Herken jij je in deze stellingen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Jij stuurt team Revalidatie aan. Hier werken 36 deskundige medewerkers samen met behandelaren en met cliënten aan hun herstel. Zij hebben de kennis, kwaliteit en ervaring. Jij weet ze op een inspirerende manier te coachen en te begeleiden. Je hebt een duidelijke visie op de samenwerking binnen jouw team en tussen andere teams en brengt dit op een motiverende manier in de praktijk. Jij weet precies hoe je met je team en andere collega’s communiceert, maar ook met cliënten en hun naasten. Verder bestaan jouw taken uit het adviseren van de domeinmanager en het ontwikkelen van strategisch en tactisch beleid.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent in het bezit van een (zorg)managementopleiding
 • Meerdere jaren managementervaring
 • Kennis van en ervaring in de revalidatiezorg is een pré
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 60) tussen €3.399 en €5.045 op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Leny Braks 078-6172333 of mail naar l.braks@hetspectrum.nl. Solliciteer via het online sollicitatieformulier www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV