Verzorgende IG observatie

Vacaturenummer 2.53.22
Contracturen 24-32
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-3

Tijd voor actie! Ben jij Verzorgende IG en op zoek naar een ontzettend gave, dynamische baan met een enthousiast team dat open en hartelijk naar elkaar is? Dan is afdeling Observatie van Het Spectrum op zoek naar jou!

We zijn trots op ons mooie vak en plezier in het werk vinden wij heel belangrijk. Onze collega’s zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit is een levendige werkplek waar je veel kunt leren. Onze klanten zijn mensen met cognitieve problemen die gemiddeld 3 maanden bij ons verblijven. Er zijn verschillende problematieken, denk hierbij aan depressie, delier of dementie. Op de afdeling zijn o.a. 3 crisisplaatsen.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG geef je zorg en ondersteuning aan onze klanten. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit observeren en het rapporteren van je bevindingen. Je werkt nauw samen met de arts en psycholoog en neemt deel aan het wekelijkse multidisciplinair overleg. Je hebt een duidelijke visie op de zorg die je samen met je collega’s wilt bieden.

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je bent 24-32 uur beschikbaar in de week.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 40) tussen €2.268,- en €3.159,- bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioen bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Wil jij je blijven ontwikkelen? Dat kan. Wij bieden bijvoorbeeld de opleiding EVV of verpleegkundige aan. Aan jou de keuze.
 • Studieaanbod via GoodHabitz zodat je onbeperkt online kan bijleren over onderwerpen die jou interesseren.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein van der Vlies via m.vd.vlies@hetspectrum.nl of bel naar 078 6172333. Solliciteer via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV