Verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie

Vacaturenummer 2.58.22
Contracturen 24-32 uur
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-4

Hey verpleegkundige! Werken in een verpleeghuis? Misschien niet het eerste waar je aan denkt, wél ontzettend gaaf.

Heb jij een berg ervaring in de psychiatrie? Lees dan verder.

Werken in de zorg doe je vanuit je hart. Jouw collega’s zijn – net als jij – bevlogen zorgprofessionals. Je komt te werken in een warm team dat het welzijn van de bewoners op de absolute nummer 1 heeft staan. Met elkaar brengen jullie de kwaliteit van de zorg naar de top. Ben jij gespecialiseerd in onbegrepen gedrag en op zoek naar een fijne uitdaging in de ouderenzorg? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

Als verpleegkundige kom je te werken op een PG-afdeling van locatie De Sterrenlanden. Je verpleegt, verzorgt en begeleid de bewoners. Je geeft ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid binnen een prettig woon- en leefklimaat. Daarnaast ondersteun je de psycholoog in het maken van het benaderingsadvies en signaleringsplan. Je werkt nauw samen met andere disciplines en neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Je weet veel over de Wet zorg & dwang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, actueel houden en bewaken van de afspraken omtrent verpleegtechnische handelingen.

 • Jij bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (niveau 4) met BIG-registratie.
 • Je hebt werkervaring in de psychiatrie en affiniteit met de doelgroep psychiatrie en mensen met dementie.
 • Je werkt wisselende diensten.
 • Je bent 24-32 uur per week beschikbaar (in overleg).
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 45 of 50) tussen de €2.422,- en €3.942,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt direct een vast contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Altijd al meer willen weten over onderwerpen zoals wondzorg of diabeteszorg? Of een verbredende opleiding in de psychiatrie? Dat kan! Wij bieden opleidingen en cursussen.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Jaap Ploeg via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar j.ploeg@hetspectrum.nl. Solliciteer via het online sollicitatieformulier www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV