Medewerker communicatie (mbo)

Vacaturenummer 1.78.22
Sluitingsdatum 13-10-2022
Contracturen 16
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-4

Je bent een kei in het verwerken van tekst en beeld en aanpakken is jouw tweede natuur. Jij weet je te verplaatsen in onze medewerkers, bewoners, klanten, vrijwilligers en contactpersonen en je formuleert heldere teksten vanuit de kernboodschap.

Je vormt samen met de adviseur communicatie een team. Jullie zijn verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren en uitvoeren van het communicatiebeleid. Je bent betrokken bij het hele communicatieproces, waarbij de uitvoering in diverse trajecten jouw verantwoordelijkheid is. Je bent flexibel, creatief, je schrijft actief en doelgroepgericht. Social media heeft geen geheimen voor jou.

Je bent zelfstandig, proactief, je hebt inlevingsvermogen, je bent stressbestendig en je kunt er tegen als meerdere acties of mensen tegelijk je aandacht vragen.

Wat vragen wij van jou in deze functie:

 • snel informatie verwerken tot een bericht voor diverse online en offline media,
 • het beheer van social media: van contentcreatie tot planning en publicatie,
 • een interview afnemen en uitwerken tot een leesbare en doelgroepgerichte tekst,
 • teksten beoordelen, redigeren en verwerken in diverse communicatiemiddelen,
 • communicatiemiddelen voorbereiden in samenwerking met fotografen, vormgevers en creatieve bureaus.
 • Minimaal mbo niveau op het gebied van communicatie of een soortgelijke opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring; bij voorkeur ervaring op het gebied van communicatie in de zorgsector.
 • Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraag regelen wij en de kosten vergoeden we achteraf.
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze zorgorganisatie voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 45) tussen de ā‚¬ 2.338 en ā‚¬ 3.153 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Tevens krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Bel of mail voor meer informatie met Gitte Peeters, adviseur communicatie, viaĀ  078 617 23 33 of g.peeters@hetspectrum.nl.

Solliciteer vĆ³Ć³r 12 oktober via het online sollicitatieformulier opĀ  www.werkenbijhetspectrum.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 17 oktober. Vervolggesprekken vinden plaats op woensdag 19 oktober.

 

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV