Medewerker huishoudelijke ondersteuning

Vacaturenummer 6.68.22
Contracturen In overleg
Locatie / Afdeling In de wijk
Niveau VMBO

Hup! Eerst de kids naar school brengen. Daarna kan jij naar je werk binnen Dordrecht. En je bent weer op tijd klaar om ze van school te halen. Klinkt dat goed? Lees dan verder.

Een schoon en fris huis, daar word jij blij van. Onze klanten ook. Je gaat bij mensen thuis schoonmaken en huishoudelijke taken doen.

Wat ga je doen

Jij hebt een heel belangrijke taak. Doordat jij je klanten helpt kunnen ze zolang mogelijk thuis wonen.

Je bespreekt met je klant wat je gaat doen die dag en in welke volgorde. Je vindt het leuk om een band op te bouwen.

Wat voor soort werk ga je doen? Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de woonkamer (stof afnemen, stofzuigen, dweilen), de keuken, het reinigen van de badkamer en het toilet.

 • Je kunt je goed en begrijpelijk verstaanbaar maken in het Nederlands en je kunt ook goed in het Nederlands je verslag schrijven.
 • Je bent op een aantal doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar om te werken in de ochtend en/of middag. Daarnaast ben je eventueel ook beschikbaar in vakantieperiodes.
 • Een referentiecheck is voor jou geen probleem.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform Salaris Hulp bij het Huishouden tussen de ā‚¬1.860 en ā‚¬2.311 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dat is per uur tussen ā‚¬11,89 en ā‚¬14,77. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we daarna de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Martin Erkelens via telefoonnummer 06-38826732 of mail naar m.erkelens@hetspectrum.nl. Solliciteer via het online sollicitatieformulier www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV