Ergotherapeut

Vacaturenummer 4.69.22
Contracturen 28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau HBO

Ben jij een enthousiaste, flexibele en zelfstandig werkende ergotherapeut? Ben je op zoek naar een tijdelijke baan binnen een gezellig en dynamisch team?  Wil jij met verschillende doelgroepen (voornamelijk ouderen) werken? Dan zoeken wij jou!

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoeken wij met ingang van november- december een collega. Binnen de afdeling ergotherapie zijn 5 ergotherapeuten en 1 ondersteuner ergotherapie werkzaam. De ergotherapeuten verrichten alle voorkomende ergotherapeutische onderzoeken en behandelingen binnen het verpleeghuis (somatisch, psychogeriatrisch, palliatief, revalidatie, observatie en kleinschalig wonen). Tevens verzorgen zij eerstelijns ergotherapeutische werkzaamheden. Verder verwachten we van je dat je affiniteit hebt met ouderen. Je hebt tact, geduld en invoelend vermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Ergotherapie.
 • Je bent ingeschreven in het KP-register.
 • Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Je hebt kennis van Intramed of bent bereid dit te leren.
 • Ervaring in de eerste lijn is een prĆ©.
 • Ervaring met revalidatie: COPD, orthopedie, hartfalen, oncologie is een prĆ©.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 55) tussen de ā‚¬2.937,- en ā‚¬4.426,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Het gaat in eerste instantie om een vervanging i.v.m. een zwangerschapsverlof. Je krijgt een tijdelijk contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Monique van Zilt via telefoonnummer 078-6172333 of mail naar m.v.zilt@hetspectrum.nl. Solliciteer via het online sollicitatieformulier www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV