Voedingsassistent revalidatie

Vacaturenummer 2.70.22
Contracturen 24
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-2

Ik probeerde laatst mijn eetgewoonten te veranderen… Maar chips met mes en vork eten is haast niet te doen!

Weet jij wél hoe je mensen kunt motiveren op het gebied van de juiste voeding? Wil jij een heel belangrijke spil worden op onze revalidatie-afdeling? En heb jij een diploma op het gebied van voeding (mbo 2)? Solliciteer dan snel!

Als voedingsassistent ondersteun je je klanten om zoveel mogelijk het leven te leiden dat ze willen en gewend zijn. Je komt te werken op de afdeling Revalidatie waar je samen met andere zorgmedewerkers en met klanten werkt aan hun herstel. Je krijgt een heel belangrijke taak – maar wij hoeven jou niet te vertellen hoe belangrijk de juiste voeding is.

Wat ga je doen

Als voedingsassistent verzorg je alles rondom de maaltijden van klanten. Je helpt ze zo nodig bij het eten en drinken. Hierbij hou je rekening met de wensen en het dieet van de klant. Je signaleert knelpunten op het gebied van gezondheid en rapporteert dit ook. Jij weet een gezellige sfeer te maken en weet dit over te brengen op de groep. Je vindt het leuk om activiteiten op het gebied van voeding te organiseren. Verder hou je de voorraad in de gaten en koopt boodschappen in.

 • Jij bent in het bezit van een diploma op het gebied van voeding (mbo 2).
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 25) tussen de €2025,- en €2638,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Monique Kooper via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar m.kooper@hetspectrum.nl. Solliciteer via het online sollicitatieformulier www.werkenbijhetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV