Verpleegkundige Thuiszorg nachtdienst

Vacaturenummer 6.83.22
Contracturen 0-20 uur
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-4

Nachtdiensten. Jij vindt ze heerlijk. Je houdt van de afwisselingen de alertheid en weet dat je die onmisbare schakel bent. Aan de slag als andere mensen op 1 oor liggen? Reageer dan snel. Ā 

Wat ga je doen

Als Verpleegkundige Thuiszorg werk je als anderen slapen. Je weet dat iedere klant uniek is. Om goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band met je klanten belangrijk. Je stelt gerust en heb oog voor wat nodig is. Jouw zorg draagt er aan bij dat onze klanten zo lang mogelijk zelfstandig en verantwoord in hun vertrouwde omgeving kunnen wonen. Je kunt op elk moment met onvoorziene situaties te maken krijgen en kan dan de juiste besluiten nemen. Je werkt zelfstandig en weet wanneer je externe zorgverleners inzet.

Als Verpleegkundige Thuiszorg behandel je onze klanten en mantelzorgers met respect, je bent empathisch en makkelijk aanspreekbaar. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Affiniteit met nachtdiensten en bij voorkeur werkervaring in de thuiszorg helpt om in deze rol aan de slag te gaan. Daarnaast werk je samen met je collega van Hospice De Patio.

 • Jij bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (mbo 4).
 • Het aantal uren per week is in overleg (tot maximaal 20 uur).
 • Je bent in bezit van een rijbewijs; een bedrijfsauto is voor de nacht beschikbaar.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 45) tussen de ā‚¬2.422 en ā‚¬3.471 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Ben jij na je proefperiode blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Paul Roodnat via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar p.roodnat@hetspectrum.nl. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Dan nodigen we jou op korte termijn uit voor een gesprek.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV