Verzorgende IG Thuiszorg nachtdienst

Vacaturenummer 6.84.22
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-3

Onze thuiszorg is afgestemd op de benodigde behoefte van de klant. Omdat wij de persoonlijke band tussen klanten en medewerkers belangrijk vinden, bieden we kleinschalige zorg waarin wordt gewerkt met 4 wijkteams. Elk wijkteam bestaat uit ongeveer 50 zorgcollegaā€™s. In de nacht is er een route, die over heel Dordrecht rijdt. Jij werkt in de wijk en je ondersteunt je collega in Hospice De Patio.  

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG in de nachtdienst werk jij wanneer de rest van Nederland slaapt. Als nachtdier vind je het heerlijk om in je eigen auto of bedrijfsauto rond te rijden en verantwoordelijk te zijn voor de klanten in de nachtdienst van de thuiszorg. Je bent besluitvaardig, want je kunt altijd voor onvoorziene situaties komen te staan waar je direct knopen moet kunnen doorhakken. In de thuiszorg kom je bij de mensen aan huis in de persoonlijke omgeving. Dit maakt het contact persoonlijk, waardevol en vraagt van jou als professional veel empathie.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de nachtdiensten te combineren met dag- en/of avonddiensten. De uren zijn in overleg bespreekbaar. 

 • Jij bent in het bezit van diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je bent bevoegd en bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen.
 • Werken in de nacht past bij jou en je thuissituatie.
 • Je hebt rijbewijs B.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de ā‚¬2.199 en ā‚¬3.025 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Ben jij na je proeftijd blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden en onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collegaā€™s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collegaā€™s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Paul Roodnat via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar p.roodnat@hetspectrum.nl. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren. We nodigen je uit op korte termijn voor een gesprek.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV