EVV – Contactverzorgende Dordrecht

Vacaturenummer 6.319.23
Contracturen 0-18
Locatie / Afdeling De Prinsemarij
Niveau MBO-3

Als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er)/contactverzorgende in team De Prinsemarij werk je in een zelfstandig klein team met een plezierige werksfeer. Een team dat samen verantwoordelijk is voor de kwaliteit van zorg die geleverd wordt.
 
Aan de rand van het Weizigtpark vind je ons sfeervolle woon- en zorgcomplex De Prinsemarij. Hier verlenen wij zorg aan bewoners met een Wet langdurige zorg-indicatie (ZZP4) en aan klanten in de kortdurend verblijf-appartementen.

Wat ga je doen

Als contactverzorgende ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de cliënt bij het realiseren van zijn/haar kwaliteit van leven. Je coördineert de multidisciplinaire zorg en bent eerste aanspreekpunt voor cliënt, familie en collega’s. Je schrijft het zorgplan en evalueert het zorgproces. Verpleegtechnische handelingen behoren ook tot jouw takenpakket. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat.

 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je hebt de opleiding EVV afgerond.
 • Ervaring in de extramurale zorg is een pré.
 • Je bent tussen 0-18 uur per week beschikbaar. Het aantal uren is bespreekbaar.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 40) tussen de €2.336 en €3.254 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Karin Sprokkereef (wijkmanager Centrum) via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar k.sprokkereef@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV