Thuiszorg dementieroute verzorgende

Vacaturenummer 6.345.23
Contracturen in overleg
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau MBO-3

Deze functie van Verzorgende IG in de dementieroute in de thuiszorg is alles behalve standaard. Maatwerk en nieuwe oplossingen zijn nodig om nu én in de toekomst de zorg aan huis te leveren die nodig is. Met jouw specialisme in dementie vind je aansluiting bij de wensen en behoeften van de klant en mantelzorgers in de omgang met cognitieve problemen. Wij noemen dit een PLUSroute. Hierdoor kan je snel inspelen op veranderingen.

Om goede zorg te kunnen bieden, vinden we de persoonlijke band tussen jou en je klanten belangrijk. Jij bent daarin voor ons een onmisbare schakel. En dát waarderen we. Je wordt verzorgende op een route waar je zelfstandig aan het werk gaat, maar je staat er nooit alleen voor. Je werkt in nauwe samenwerking met vaste collega’s, de Wijkverpleegkundigen, GVP-ers, de casemanagers en de routeplanners. Hierdoor kan je altijd bij een collega terecht wanneer het even moeilijk wordt. Periodiek multidisciplinair overleg maakt hier onderdeel van uit. Bovendien willen we zo veel mogelijk regelmaat bieden.

Wat ga je doen

We starten samen vanuit één van onze steunpunten de dienst. Samen de klokken gelijk zetten, delen hoe iedereen er bij zit, praktische zaken bespreken en oplossen én op pad. Met zo’n start ervaar je de sfeer van verbondenheid en van teamgevoel. Als Verzorgende IG Thuiszorg heb je een proactieve houding en een positieve instelling. Je bent flexibel en empathisch. Natuurlijk beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

 • Je beschikt over Het diploma verzorgende IG (mbo 3).
 • Je hebt ervaring of affiniteit met zorg voor mensen met de diagnose dementie.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen de €2.324 en €3.177 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je hebt één vaste vrije dag per week.
 • Je krijgt direct een vast contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Je kan je ontwikkelen tot Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie waarna de inschaling FWG 40 van toepassing wordt.
 • Diverse scholing- en opleidingsmogelijkheden.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met  een van onze wijkmanagers: Maelisa Klein (Sterrenburg), Paul Roodnat (Wielwijk Crabbehof), Yvonne van der Stel (Stadspolders Dubbeldam) of Karin Sprokkereef (Centrum Krispijn) via 078-6492111. Of stuur een mailtje naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV