Verzorgende thuiszorg Dordrecht Stadspolders

Vacaturenummer 6.381.23
Contracturen 24
Locatie / Afdeling Thuiszorg Stadspolders en Dubbeldam
Niveau MBO-3

Je dag start met een overleg met je collega’s waarin de taken en bijzonderheden van die dag worden doorgenomen. Daarna ga je de wijken Stadspolders en Dubbeldam in. Je legt je bezoeken af aan de hand van de route, ondersteunt onze klanten met ADL en zorgt dat ze de nodige medicatie krijgen. Je hebt contact met de huisarts voor dhr. Janssen en na de wondverzorging van mevrouw De Vries besluit je om nog even met de fysiotherapeut te bellen. Je weet dat mevrouw Bakker houdt van mooie nagels en maakt tijd voor een gezellige mini-manicure.  Zomaar een ochtend van een verzorgende IG thuiszorg.

Een wond snel zien genezen, zorgen dat iemand zo lang mogelijk op een fijne manier thuis kan wonen, tijd nemen voor persoonlijke aandacht, een schakel zijn tussen klant, familie en mantelzorgers, de huisarts en andere zorgverleners. Daar gaat jouw zorghart sneller van kloppen. Ben jij verzorgende IG en wil je 24 uur per week aan de slag? Lees dan verder.

Wat ga je doen

Als verzorgende IG in de thuiszorg start je vanuit één van onze zorgposten in de wijk. Samen met je vaste collega’s neem je bijzonderheden door voordat je zelfstandig aan de slag gaat. Voor vragen kun je terecht bij je leidinggevende. Ons streven is dat jij zo veel mogelijk tijd hebt om zorg en aandacht te geven aan onze klanten. Je hebt affiniteit met ouderen en extramurale zorg. Zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat jou goed af. Je beschikt natuurlijk over goede communicatieve en sociale vaardigheden en jouw positieve instelling draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat voor de klanten. Je bent flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

Wil jij verder leren of je specialiseren als wondverpleegkundige of contactverzorgende (schaal 40)? Laat het ons weten, er zijn veel opleidingsmogelijkheden.

 • Je hebt het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Jouw beschikbaarheid is 24 uur per week.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 35) tussen €2.324 en €3.177 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt direct een vast contract.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Individuele scholing- en opleidingsmogelijkheden.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Yvonne van der Stel via telefoonnummer 078-6492111 of mail naar y.vd.stel@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV