Verzorgende IG Nachtdienst intramuraal

Vacaturenummer 2.142.23N
Contracturen 16
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau MBO-3

In de nacht is alles anders. Jij weet als geen ander dat je juist in de nacht het grote verschil kunt maken voor mensen met dementie.

Als Verzorgende IG klopt jouw zorghart voor onze bewoners. Je komt te werken op de afdeling Psychogeriatrische zorg. Daar wonen 38 mensen met een vorm van dementie. Je werkt met een fijn team van ervaren collega’s die onze bewoners op de absolute 1e plaats hebben. Jij hebt een duidelijk beeld van kwaliteit van zorg voor ogen. Zoek je als Verzorgende IG afwisselend werk binnen de zorg?

Wat ga je doen

Als Verzorgende IG Nachtdienst ben je – hoe kan het ook anders – verantwoordelijk voor de zorg in de nacht. Je kunt goed zelfstandig werken en snel schakelen in de diverse werkzaamheden op de verschillende zorgafdelingen. Je kunt op elk moment met onvoorziene situaties te maken krijgen en kan dan de juiste besluiten nemen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en hebt een positieve instelling die bijdraagt aan een prettig woon- en leefklimaat voor de bewoners.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de nachtdiensten te combineren met dag- en/of avonddiensten. De uren zijn in overleg bespreekbaar. 

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (mbo 3).
 • Werkervaring in een verpleeghuis op een PG-afdeling is een prĂ©.
 • Jouw beschikbaarheid is 16 uur per week.
 • Voor deze functie is een VOG nodig (Verklaring Omtrent het Gedrag). De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 40) tussen de €2.461 en €3.417 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je hebt Ă©Ă©n vaste vrije dag in de week.
 • Pensioenregeling bij PFZW, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Maria Pals via telefoonnummer 078-6172333 of stuur een mailtje naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV