Helpende-PG voor in de nacht

Vacaturenummer 2.102.23
Contracturen in
Locatie / Afdeling PG de Sterrenlanden
Niveau MBO-2

Als iedereen slaapt ben jij de onmisbare schakel op onze afdeling. Je houdt van het werken in de nacht. Je bent in staat om zelfstandig te werken en snel beslissingen te nemen. Dat maakt het werken in de nacht extra uitdagend. Ben jij een avondmens en kom je liever laat uit je bed? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen

Als helpende zorg en welzijn ondersteun je bij de zorgverlening aan de bewoners met dementie. Jij vindt het fijn om iets voor onze bewoners te kunnen betekenen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bewaken van een optimale nachtrust.  Je helpt bij de persoonlijke verzorging wanneer dat nodig is. Om wakker te blijven kunnen er licht huishoudelijke taken van je worden gevraagd. Bij vragen en bijzonderheden is er altijd een VIG-collega aanwezig om op terug te vallen.

De nachtdiensten zijn van 22.45u – 7.45u

 • Je bent in het bezit van het diploma helpende (mbo 2).
 • Je bent in het bezit van je medicatie certificaat.
 • Je bent beschikbaar vanaf april 2024
 • Ervaring in de ouderenzorg is een pré.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.

 

 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 30) tussen de €2.210 en €2.938 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantie uren (o.b.v. een 36-urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaarden pakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Heb je vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Marie Louise Thiellier of Karla Vugteveen via telefoonnummer  078-6172333 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV