Basisarts/anios ouderenzorg

Vacaturenummer 5.181.24
Contracturen 28-36
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau WO

Als basisarts/anios in de ouderenzorg lever jij graag een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze bewoners en cliĆ«nten op locatie de Sterrenlanden. Kom ervaring opdoen in het werken met cliĆ«nten met dementie die ook somatische zorg nodig kunnen hebben. Een mooie baan met volop afwisseling en verantwoordelijkheid. Ben jij die verbindende arts met humor en doorzettingsvermogen?  Lees dan snel verder en laat deze kans niet voorbijgaan.


Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling van intramurale cliƫnten. Tot je taken behoren onder andere het houden van visites op de woongroepen, het bijhouden van behandeldossiers en het inschakelen van paramedici of andere experts. Je diagnosticeert en behandelt cliƫnten met uiteenlopende problematiek, onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je stuurt de multidisciplinaire behandeling en begeleiding van cliƫnten aan. Je informeert en communiceert zorgvuldig met je cliƫnt en diens netwerk.

Je maakt deel uit van een enthousiast medisch team bestaande uit 4 specialisten ouderengeneeskunde, een verpleegkundig specialist en een praktijkverpleegkundige. Locatie De Sterrenlanden heeft een erkenning als opleidingshuis voor zowel de specialist ouderengeneeskunde als de huisarts.

 • Een afgeronde universitaire opleiding geneeskunde.
 • Je hebt een BIG-registratie.
 • Jouw beschikbaarheid is tussen 28-36 uur per week. Aantal uur in overleg.
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig. De aanvraag regelen wij en de kosten krijg je natuurlijk vergoed.
 • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 65) tussen de ā‚¬4.370 en ā‚¬6.583 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
 • Je krijgt een jaarcontract. Ben jij blij met ons en wij met jou? Dan bieden we de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt 237,4 vakantieuren (obv een 36 urige werkweek) en 8% vakantietoeslag.
 • Een gunstige pensioenregeling bij PFZW en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een aantrekkelijk meerkeuze arbeidsvoorwaardenpakket zodat je voordelig een fiets, laptop, telefoon, cadeaubonnen of een sportabonnement kunt aanschaffen.
 • Een uitgebreid aanbod aan scholings- en opleidingsmogelijkheden.

Salios is op 1 april 2024 ontstaan na de fusie tussen het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep. Bij Salios kom je werken in een organisatie met 2500 medewerkers en 1250 vrijwilligers waar de sfeer goed is en waar hechte teams elkaar ondersteunen en motiveren. Bij Salios vinden we balans tussen werk en privƩ belangrijk en bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden opleidingen en specialisaties aan in verschillende zorggebieden, zoals geriatrische revalidatie, psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, Korsakov en hospicezorg. Samen bouwen we aan een organisatie waar medewerkers en vrijwilligers trots op kunnen zijn!

Lees meer op werkenbij.salios.nl.

Zorg op maat

Bij Salios staan de individuele wensen en behoeften van de cliƫnten centraal, we gaan voor zorg op maat. Maar we begrijpen dat jij het kloppende hart bent achter de goede zorg die we bieden. Daarom zetten we jou op de eerste plaats en dat merk je!

Onze zorgprofessionals werken nauw samen met cliƫnten, hun naasten en vrijwilligers, om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Bovendien omarmen we technologie als een krachtig hulpmiddel om onze cliƫnten Ʃn jou als medewerker nog beter te ondersteunen.

Heb je vragen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bel gerust met Geertruid van Merwijk, 1e geneeskundige 078-6172333 of Arjan Heijblom, manager klantenservice, behandeling en inzet via telefoonnummer 06-50183514 of mail naar solliciteren@hetspectrum.nl.

(Klik op de Sollicitatieroute voor een grotere versie)

Vacature downloaden

  Persoonlijke gegevens

  meneermevrouw

  Upload je motivatiebrief

  Upload je CV