Senior Personeelsadviseur

Vacaturenummer 1.57.19
Sluitingsdatum 16 december 2019
Contracturen 24 uur per week
Locatie / Afdeling P&O en opleidingen
Niveau post hbo-niveau

In deze afwisselende senior functie ondersteun je het management. Enerzijds bied je proactief ondersteuning aan onze leidinggevenden en begeleid je bij complexe personele situaties. Anderzijds initieer je beleidsvoorstellen en stelt deze op. Daarnaast ben je een adviseur die vanuit een brede blik kan adviseren bij veranderingstrajecten en vraagstukken in het P&O domein. Ook de rol van projectleider arbeidsmarkt zit in je takenpakket.

In het P&O team werken naast jou twee (senior) personeelsadviseurs, een verzuimconsulent, een adviseur leren en ontwikkelen en administratieve medewerkers. Een enthousiast team met grote inzet en professionaliteit.

Je komt werken bij Het Spectrum, waar je samen met collega’s en vrijwilligers op een veelzijdige en persoonlijke manier de zorg voor voornamelijk ouderen invult. De kernwaarden van Het Spectrum zijn flexibel, luisteren en samenwerken. Met die waarden ondersteunen we ruim 750 bewoners, klanten en gasten.

 

  • Je hebt vakkennis op post hbo-niveau HR en meerdere jaren relevante werkervaring;
  • Een allround P&O’er met een generalistische blik die proactief en vernieuwend werkt;
  • Een stevige gesprekspartner die gevraagd en ongevraagd professioneel adviseert;
  • Je hebt ervaring met projecten en kunt deze inspirerend leiden.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 60) tussen de € 3088 en € 4583 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Tevens krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, opleidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een PC- en een fietsregeling.
  • Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

 

 

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hilda Freije, manager bedrijfsbureau,

telefoon 078 – 617 23 33.

Solliciteer uiterlijk 15 december via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 18 december.

Pdf-bestand Senior personeelsadviseur

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV