Verpleegkundige

Vacaturenummer 3.43.19
Contracturen 24 - 32 uur per week
Locatie / Afdeling Vreedonk
Niveau MBO niveau 4

Als Verpleegkundige ga je aan de slag in Het Spectrum Vreedonk. Hier wonen ruim 70 mensen met lichte tot zware dementie (PG) en bijna 20 mensen met somatische aandoeningen. Deze bewoners hebben een eigen appartement en maken gebruik van diverse voorzieningen binnen de locatie.

Wat ga je doen

Als Verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je de bewoners. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, actueel houden en bewaken van de afspraken omtrent verpleegtechnische handelingen binnen Het Spectrum Vreedonk. Daarvoor geef je verpleegkundige adviezen en aanwijzingen aan het zorgteam vanuit een coachende rol waarbij je jouw coördinerende capaciteiten inzet.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Dat team bestaat uit Verpleegkundigen, Verzorgenden IG, Helpenden Zorg & Welzijn, Zorgassistenten, Gastvrouwen, Activiteitenbegeleiders, Huishoudelijk medewerkers en vrijwilligers. Jouw proactieve houding, flexibele inzetbaarheid en positieve instelling zijn goede aanvullingen op het team. Je werkt ook nauw samen met andere disciplines en je neemt deel aan (multidisciplinaire) overleggen.

Met je collega’s probeer je de bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven binnen een prettig woon- en leefklimaat. Je toont respect naar bewoners en mantelzorgers, je staat open voor hun zorgvragen en wensen en speelt daarop in. Daarvoor zet je jouw goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve en sociale vaardigheden in.

  • Het diploma Verpleegkundige (niveau 4) met BIG-registratie;
  • Enige jaren recente en relevante werkervaring in de ouderenzorg;
  • Je bent bij voorkeur inzetbaar in de avonden en nachten.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 45) tussen de € 2.338,- en € 3.153,- op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Tevens krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een PC- en een fietsregeling.
  • Het dienstverband is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.
  • Goede parkeergelegenheid bij Het Spectrum Vreedonk.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

 

Bel voor meer informatie met afdelingsmanager Ineke Stavast, telefoon 078 – 617 65 66.

Solliciteer via het online sollicitatieformulier hieronder.

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV