Planner Verpleeghuiszorg & Revalidatie

Vacaturenummer 2.11.20
Sluitingsdatum 14 april 2020
Contracturen 28 uur per week
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau mbo niveau

Ben jij een planner die goed kan organiseren en denkt in oplossingen? Ben jij een pro-actieve doener én houd je van afwisseling? Voor Het Spectrum De Sterrenlanden zoeken wij een communicatief sterke, klantgerichte planner die snel schakelt en efficiënte oplossingen bedenkt.

Jij hebt als planner direct contact met zowel de afdelingsmanagers Verpleeghuiszorg & Revalidatie, als met de medewerkers van de diverse teams en het interne flexbureau.
Je bent verantwoordelijk voor de efficiënte personeelsplanning van de zorgmedewerkers. Je bent de spin in het web wanneer het gaat om het signaleren van knelpunten en het aandragen van oplossingen bij de afdelingsmanager. De resultaten van de planning zijn zichtbaar én voelbaar voor onze klanten: jij kunt dan ook goed prioriteiten stellen.

Verder ben je stressbestendig en flexibel. Je kijkt met de planning en oplossingen verder dan vandaag en daarmee maak jij het verschil. Ook al is dit een zelfstandige taak, je werkt ook graag samen met anderen die altijd een beroep op jou kunnen doen. Je bent iemand die verder kijkt dan vandaag en daarmee het verschil maakt!

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een soortgelijke dynamische (administratieve) functie;
  • Ervaring met geautomatiseerde (planning)systemen;
  • Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de zorgsector, maar het is wel fijn als je affiniteit hebt met (ouderen)zorg.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 30) tussen € 1.747 en € 2.468 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring. Deze functie wordt momenteel geherwaardeerd, waarbij de mogelijkheid bestaat dat we hieraan een naast hogere FWG schaal koppelen.
  • Tevens krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een PC- en een fietsregeling.
  • Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk dienstverband van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen over deze functie? Bel met Zarada Mastenbroek, afdelingsmanager Revalidatie, of met Marjolein van der Vlies, afdelingsmanager PG, bereikbaar via 078 – 617 23 33.

Solliciteer uiterlijk 13 april via onderstaand online sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 17, de wijze waarop wordt nog nader bepaald.

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV