Verpleegkundige Palliatief thuiszorgteam

Vacaturenummer 6.13.20
Contracturen Diverse contractgroottes (dag-, avond- en nachtdiensten)
Locatie / Afdeling Hospice De Patio en Palliatief thuiszorg
Niveau mbo niveau 4

Wil jij als Verpleegkundige mensen tijdens hun laatste levensfase begeleiden? Wil je hen zodanig ondersteunen dat zij deze periode zo aangenaam mogelijk doorkomen? Je verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken en bent verantwoordelijk voor de palliatieve zorg.

Dit doe je voor mensen die verblijven in Het Spectrum Hospice De Patio, een bijna-thuis-huis waar acht gasten tijdens hun terminale levensfase kunnen verblijven. Daarnaast verleen je palliatieve zorg aan klanten van Het Spectrum in de diverse Dordtse wijken.

Je werkt nauw samen met collega’s, vrijwilligers en naasten. In de hospice omringen vrijwilligers dagelijks de gasten en hun naasten met veel zorg en aandacht. In de thuissituatie kunnen op verzoek vrijwilligers mantelzorgers ondersteunen. Verder heb je contact met diverse disciplines binnen en buiten de organisatie.

Je hebt aandacht voor persoonlijke en emotionele aspecten, waarbij je de wens van de gast of klant en de naasten steeds voorop stelt. Daarop stem jij ook de zorgverlening zoveel mogelijk af. Je beschikt over sociale vaardigheden die nodig zijn voor het omgaan met mensen tijdens hun laatste levensfase.

Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, een zelfstandige werkhouding en je bent accuraat, empathisch, stressbestendig en flexibel ingesteld. Je houdt vakkennis bij via bijscholing/vakliteratuur.

Je gaat aan de slag op het prachtige eiland van Dordrecht. Hier vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. De kernwaarden van Het Spectrum zijn flexibel, luisteren en samenwerken. Met die waarden ondersteunen de medewerkers op een gastvrije wijze ruim 750 bewoners, gasten en klanten.

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkundige (niveau 4).
  • Bij voorkeur een afgeronde cursus palliatieve zorg of ervaring in de palliatieve zorg.
  • Eigen vervoer.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris is conform de cao VVT; FWG 40/45. Inschaling vindt plaats naar relevante kennis en ervaring.
  • Tevens ontvang je een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag (8%), opleidingsmogelijkheden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een PC- en een fietsregeling.
  • Diverse contracturen zijn bespreekbaar, zowel als oproep- als voor vaste uren.
  • Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van één jaar met zicht op een vaste aanstelling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Sprokkereef, wijkmanager, telefoon 078 – 617 23 33.

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl.

 

 

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV