Casemanager Palliatieve Zorg (m/v)

Vacaturenummer 6.18.20
Contracturen 24 uur per week
Locatie / Afdeling Thuiszorg
Niveau hbo niveau

Als Casemanager Palliatieve Zorg ben je er voor de complexe zorgsituaties waarbij de meer eenvoudige vormen van coördinatie tekort schieten. Je biedt passende psychosociale begeleiding en ondersteuning aan mensen in de palliatieve fase en aan hun naasten. Daarbij ga je steeds uit van de wensen en de behoeften van de klant.

Je coördineert en bewaakt de hulpverlening en onderhoudt contact met verwijzers, de thuiszorg en collega casemanagers. Je legt huisbezoeken af en draagt zorg voor het maken en bijhouden van ondersteuningsplannen en noodzakelijke (voorgangs-) rapportages. Je neemt deel aan team- en MDO-overleggen en signaleert de knelpunten op het gebied van palliatieve zorg in de regio. Om je kennisniveau op peil te houden, volg je de ontwikkelingen binnen de palliatieve zorg.

Om je functie uit te oefenen heb je natuurlijk goede sociale vaardigheden nodig en daarbij improvisatietalent, een hoge mate van professioneel handelen en een flexibele instelling bij het uitvoeren van je werkzaamheden en voor wat betreft je inzetbaarheid. Je kunt zelfstandig werken.

Het is een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan binnen een organisatie die de palliatieve zorg hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt onafhankelijk, maar bent organisatorisch verbonden aan Het Spectrum.

 

  • Diploma HBO-V
  • Aanvullende opleiding binnen de palliatieve zorg of oncologie, of opleiding casemanagement, of de bereidheid je verder te ontwikkelen en een vervolgopleiding te willen volgen.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de palliatieve zorg.
  • Kennis van de sociale kaart van het werkgebied.
  • Vaardigheden t.a.v. kwaliteitsontwikkeling.
  • In het bezit van een rijbewijs en de beschikking hebben over een auto.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform CAO VVT (FWG 50) tussen € 2.468 en € 3.582 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante kennis en ervaring.
  • Het dienstverband is in eerste instantie voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Mail voor meer informatie naar casemanager palliatief Grazielle Stofberg, g.stofberg@hetspectrum.nl, of met wijkmanager Karin Sprokkereef, k.sprokkereef@hetspectrum.nl. Of bel naar 078 617 23 33.

Solliciteer via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl.

 

 

 

 

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV