(GZ-) Psycholoog

Vacaturenummer 4.23.20
Sluitingsdatum 7 juni 2020
Contracturen Voor 27 uur per week
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden
Niveau Universitair

Stichting het Spectrum zoekt per 1 augustus a.s. een bevlogen psycholoog. Eén die een bijdrage levert aan de warme professionele zorg die wij bieden. Voor informatie over het Spectrum zie www.hetspectrum.nl

Als psycholoog bij het Spectrum behandel en begeleid je diverse bewonersgroepen: zowel somatische bewoners als bewoners met een vorm van dementie, beiden met daarbij mogelijk een onderliggend psychiatrisch ziektebeeld. Daarnaast werk je op een revalidatieafdeling waar voornamelijk long- en oncologiepatiënten verblijven en kan je inzet nodig zijn bij palliatieve zorg. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en kennis bij het verdelen van de afdelingen.

Je verricht psychodiagnostisch onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag. Jouw onderzoek is de basis voor een gerichte behandelaanpak door jou, je collega behandelaars en zorgmedewerkers. Je draagt bij aan de deskundigheidsontwikkeling van zorgmedewerkers door middel van het voeren van gedragsoverleggen of het geven van scholing. Je werkt samen met de andere behandeldisciplines op een zorgafdeling en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen. Je levert ook een bijdrage aan een multidisciplinair behandelplan en vult rapportages in het zorgplan van bewoners in.

 

  • Afgeronde universitaire opleiding psychologie
  • Bij voorkeur werkervaring binnen de VVT-sector in een vergelijkbare functie

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform de cao VVT (FWG 65) tussen de € 3.707 en € 5.585 bruto per maand op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Voor informatie kun je contact opnemen met Charlotte Blom, psycholoog. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 078 – 617 23 33. Stuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 7 juni a.s. per e-mail naar poo@hetspectrum.nl. Of solliciteer via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 11 juni a.s. via beeldbellen.

 

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV