Afdelingsmanager Revalidatie

Vacaturenummer 2.47.20
Sluitingsdatum 7 oktober 2020
Contracturen 28
Locatie / Afdeling De Sterrenlanden / Revalidatie
Niveau HBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Afdelingsmanager in de zorg? En voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Op de afdeling Revalidatie werken we, aan de hand van een persoonlijk plan, samen met de cliënten aan het herstel. Met als doel: weer terug naar huis. De cliënten hebben ieder een eigen kamer met gedeelde badkamer en een gezamenlijke huiskamer.

Wat ga je doen?
Als enthousiaste, ondernemende en daadkrachtige afdelingsmanager ga je een team aansturen van circa 36 medewerkers (23 fte). Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de afdeling, waarbij het accent ligt op de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening, de medewerkers en de financiering van de revalidatie zorg. Tevens zorg je voor het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid en creëer je hiervoor draagvlak binnen de organisatie. Je weet op een inspirerende manier medewerkers te coachen en te begeleiden. Je bent niet bang om beslissingen te nemen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en makkelijk benaderbaar voor cliënten, hun naasten, collega’s en vrijwilligers.

Naast deze leidinggevende rol ben je samen met jouw collega-managers verantwoordelijk voor het vormgeven van meer zelforganisatie. Binnen Het Spectrum werken we graag samen. Samen bereik je tenslotte meer dan alleen. We verwachten van jou dat je goed bent in het coachen, begeleiden en verbinden van jouw mensen. Tot slot vragen we veel flexibiliteit van iedereen die bij Het Spectrum werkt. Met de veranderende zorgvraag en de krapte op de arbeidsmarkt, vraagt dit van jou een grote mate van creativiteit, eigenaarschap en lerend vermogen.

  • HBO werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren managementervaring, aangevuld met een (zorg)management opleiding
  • Aantoonbare kennis en ervaring in de revalidatiezorg is een pre

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform cao VVT (FWG 55) tussen € 2.621 en € 4.161 bpm op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe.
Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Heb je vragen? Bel gerust voor meer informatie naar Afdelingsmanager Fenna Bolhuis 078-6172333. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 9 oktober en vrijdagmiddag 16 oktober.

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV