Wijkverpleegkundige

Vacaturenummer 6.45.20
Sluitingsdatum 30 september 2020
Contracturen 32
Locatie / Afdeling Thuiszorg / De Wielborgh
Niveau HBO

Als wijkverpleegkundige indiceer, coördineer, plan en verleen je zorg aan klanten in de thuissituatie. Jij bent er voor de meer complexe zorgsituaties. Jouw doel is het bevorderen van de kwaliteit van leven en het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van zorg. Daarbij houdt je ook rekening met de eigen regie en zelfredzaamheid van de klant en je neemt het bestaande sociale netwerk mee. Je hebt een regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de kwaliteit van verpleegkundige zorg binnen het gehele zorgproces. Daarnaast ben je een samenwerkingspartner van de klant, diens naasten, de sociale omgeving, teams en andere zorgprofessionals binnen de zorgketen.

Wat ga je doen?
Jij tilt met jouw kennis en ervaring de diverse zorgprocessen en de deskundigheid binnen het team naar een hoger niveau. In hoog complexe situaties ben je de eerst verantwoordelijke. Je coördineert de zorg binnen het zorgteam en stemt af met interne en externe zorgverleners. Jij houdt het overzicht en bekijkt situaties vanuit een zogeheten helikopterview. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de geleverde zorg en coacht daarop gevraagd en ongevraagd collega’s uit het zorgteam.
De eindverantwoordelijkheid ligt bij de wijkmanager.

Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler met coachende vaardigheden. Je kunt je inleven in de situatie van de ander, bent flexibel inzetbaar, klantvriendelijk, betrouwbaar, integer en creatief in het bedenken van oplossingen voor de persoonlijke situatie van de klant.
Om je taken goed uit te voeren beschik je goede sociale en communicatieve vaardigheden.

  • Een afgeronde opleiding Verpleegkundige (niveau 5) en je bent BIG geregistreerd.
  • Enige jaren recente en relevante werkervaring in de ouderenzorg.

Om bij Het Spectrum te kunnen werken, ben je verplicht om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in te leveren. De aanvraagkosten vergoeden we achteraf.

  • Je salaris ligt conform CAO VVT (FWG 50) tussen € 2.554 en € 3.707 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante kennis en ervaring.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Het Spectrum past de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg) toe. Daarnaast bieden we onze medewerkers een aantal arbeidsvoorwaarden, aantrekkelijke personele regelingen en voorzieningen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%, een PC- en een fietsregeling.

Op het prachtige eiland Dordrecht vult Het Spectrum op een veelzijdige manier de zorg voor voornamelijk ouderen in. Via de website kun je ontdekken wat we allemaal aan persoonlijk gerichte zorg en welzijn bieden.

Het Spectrum staat midden in de Dordtse samenleving met locaties in diverse wijken. We zijn een organisatie met bijna 1.000 collega’s en ruim 600 vrijwilligers. Jij, die collega’s en de vrijwilligers zijn voor Het Spectrum de belangrijkste onderdelen van de organisatie: jullie leveren de zorg en ondersteuning.
Daarom zorgt Het Spectrum ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen.

Waardering

Waardering staat binnen Het Spectrum hoog genoteerd. Niet alleen waardering in de vorm van primaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, maar juist ook waardering in de vorm van een schouderklopje en middels ruimte voor inspraak en inbreng.
Het Spectrum brengt de waardering ook tot uiting tijdens diverse grote of kleine events, waaronder een jaarlijks feest, en door aandacht te geven aan speciale dagen.

Onze cultuur

Het Spectrum staat bekend als een warme organisatie met een goede, huiselijke sfeer. Er is aandacht voor elkaar en we zijn behulpzaam. Binnen Het Spectrum vinden we het belangrijk dat je denkt en handelt vanuit een bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid. Zelfstandig werken stimuleren we, maar zeker ook dat jij samenwerkt met andere teams, disciplines of ondersteunende diensten.

In onze manier van denken en handelen, draait alles om de ruim 750 bewoners, klanten en gasten. Dat doen we vanuit de kernwaarden Samenwerken, Luisteren en Flexibel. Wil je daarover meer weten? Op de webpagina over onze Missie kernwaarden en visie vertellen we er meer over.

Kinderdagverblijf

Heb je kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? Aan Het Spectrum is ook Kinderdagverblijf De Sterretjes verbonden. Lees meer over de flexibele opvang en over de leuke activiteiten die de kinderen beleven met de bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden: Kinderdagverblijf De Sterretjes

Bel voor meer informatie met Recruiter Daphne Duijvelaar, telefoon 06-82354980. Solliciteer via het online sollicitatieformulier op www.werkenbijhetspectrum.nl

Vacature downloaden

Persoonlijke gegevens

meneermevrouw

Upload je motivatiebrief

Upload je CV